Adatvédelem

A www.itrade.hu üzemeltetője ezúton tájékoztatja a honlap látogatóit a személyes adatok kezelése körében követett gyakorlatáról, az adatok védelme érdekében megtett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint a látogatók ezzel kapcsolatos jogairól, és azok érvényesítésének lehetőségeiről.

1. Az adatkezelő

Az adatok kezelője az Info Trade Hungary Bt. (Cím: H-8300 Tapolca, Juhász Gyula u. 20.)

2. A kezelt adatok köre

A honlap megtekintése során automatikusan rögzítésre kerül a felhasználó látogatásának kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben - a felhasználó számítógépének beállításától függően - a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokból a rendszer automatikusan statisztikai adatokat generál. Az üzemeltető ezen adatokat nem kapcsolja össze személyes adatokkal. A weboldal bejelentkezés esetén session ID-t küld, ami az oldal elhagyásakor automatikusan törlődik. A weboldal használatához megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.

3. Az adatkezelés időtartama

A session ID-k a weboldal elhagyásakor automatikusan törlődnek. A www.itrade.hu  nem vállalja a felelősséget a már törölt, de az internetes keresőprogramok közreműködésével mégis archiválásra került, korábbi oldalaiért. Ezek eltávolításáról a keresőoldal működtetőjének kell gondoskodni.

4. Az adatokhoz hozzáférők köre, adatfeldolgozók

A felhasználók által megadott személyes adatokhoz az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá. Személyes adatokat a megjelölteken kívül harmadik személyeknek az adatkezelő nem ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvényben előírt, kötelező adattovábbításokra, amelyekre csak rendkívüli esetekben kerülhet sor. Az adatkezelő az egyes hatósági adatkérések teljesítése előtt minden egyes adat tekintetében megvizsgálja, hogy valóban fennáll-e az adattovábbítás jogalapja.

5. Az e-mailek kezelése

Az adatbázisban szereplő e-mail címeket a legnagyobb körültekintéssel kezeljük.

E-mail címe az adatbázisba a következő módon kerülhet:

  • személyes feliratkozás során,
  • hivatalos cégadatbázisból került cégünkhöz,
  • az e-mail címet munkatársaink gyűjtötték az interneten, ahol gazdasági tevékenységet folytató vállalkozásként ezt a hivatalos címet adta meg. A cím felépítése alapján ítélve, nagy valószínűséggel nem természetes személyhez kötődik. Az ilyen címekre küldött elektronikus hirdetések, illetve hírlevelek a 2009. január 1-jével módosított 2001. évi CVIII. törvény és a hozzájuk a Nemzeti Hírközlési Hatóság, valamint az Adatvédelmi Biztos Hivatala által közreadott állásfoglalások szerint megengedettek.


A küldött üzenet kizárólag a fent megnevezett címzettnek (személynek vagy cégnek) szól, azonban tetszés szerint továbbíthatóak.

Amennyiben levelünkkel zavartuk, szíves elnézésüket kérjük! A hírlevelekről az levél alján lévő linkkel azonnal leiratkozhat.

Hírlevél feliratkozás

Facebook

Google +